Noua versiune Opel Vivaro este cea de-a treia generatie din gama cu aceasta denumire si pare a fi o varianta utilitara a ultimului model Zafira Life.

Disponibil in numeroase versiuni (furgon pentru marfa, cu cabina de echipaj de pana la 6 persoane, platforma-sasiu si Combi, Vivaro este un autovehicul cu costuri totale de exploatare extrem de reduse.

Pentru prima data, Vivaro pune la dispozitie trei optiuni de lungime, si anume: 4.60 metri, 4.95 metri sau 5.30 metri. Volumul maxim de incarcare al modelului este de 6.6 metri cubi, sarcina utila este de pana la 1400 kg iar greutatea maxima a remorcii este de 2500 kg. Totusi, inaltimea este mai micat decat pana acum, ceea ce il face sa se strecoare usor in parcarile subterane sau locuri cu acoperisuri joase, dar il ajuta si la operatiunile de incarcare / descarcare.

Avangardist, Opel Vivaro are elemente de design unice: emblema cromata fata / spate, lumini diurne, pliul capotei sau elementele cromate ale blocurilor optice.

Sistemul de control IntelliGrip il ajuta sa aiba o stabilitate si o siguranta sporite pe suprafete alunecoase. In premiera pentru Vivaro, usile culisante laterale se deschid automat prin miscarea cu piciorul inspre senzori iar pentru un plus de confort modelul poate fi dotat si cu Head-Up Display, camera video pentru marsarier, franare automata de urgenta sau tempomat.

Fie ca petreci foarte mult timp la bordul noului Vivaro si vrei ca interiorul sa fie unul foarte comod si placut ca aspect , fie ca iti faci griji pentru faptul ca scaunele sunt foarte expuse la murdarie si ai dori sa le protejezi cat mai bine sau sa le cureti foarte usor, husele auto Albert sunt solutia perfecta. Realizate pe comanda exact pe dimensiunile, formele si dotarile originale ale scaunelor, husele auto ofera interiorului un aspect ca din fabrica si un confort deosebit. Pentru o intretinere rapida si foarte usoara, iti recomandam Colectia Leather Look, dar daca iti doresti ceva mai extravagant, un interior care sa iasa in evidenta dar sa fie si elegant, iti recomandam colectiile Exclusive sau Cobra Design.