1. Cum se monteaza husele?

Husele vor fi montate peste tapiteria originala a masinii, fiecare element al scaunului fiind imbracat individual. Montajul se poate realiza si acasa deoarece oferim instructiuni video pentru fiecare model de masina, an de fabricatie si nivel de echipare in parte dar si intr-unul din centrele de montaj ale partenerilor nostri.

2. Ce inseamna personalizat?

Husele nu exista pe stoc, acestea se fac la comanda, dumneavoastra avand posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de materiale si culori, cusatura de design, logo si dispunerea materialului, respectand design-ul original al scaunului.

3. Cat timp dureaza livrarea?

Termenul maxim de livrare este de 40 de zile lucratoare, insa aveti posibilitatea de a primi husele intr-un timp mult mai scurt, utilizand optiunea *Express*. Asta insemnand ca veti primi husele in maxim 10 zile lucratoare sau 14 zile lucratoare in cazul livrarilor express in strainatate.

4. Cum se comanda?

Procesul de comanda este simplu. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti cateva poze cu interiorul masinii, configuratia pe care ati ales-o si adresa de livrare.

5. Este folosita piele naturala?

Nu folosim pielea naturala pentru ca este mult mai sensibila si greu de intretinut, prin urmare nu am putea oferi 5 ani garantie. Pielea ecologica este mult mai durabila in timp si isi pastreaza aspectul initial.

6. Trebuie sa masor scaunele?

Scaunele nu trebuie masurate, noi avem deja tiparele digitale, insa vom avea nevoie de poze cu interiorul masinii pentru a indentifica dotarile acesteia (reglaj lombar, cotiera,rabatarea banchetei,etc.).

7. Sunt fixe pe scaun?

Husele au aspectul unei retapitari, ele fiind realizate dintr-un material neelastic , cu o precizie de 0.2 mm. Odata ce vor fi corect fixate pe scaun, ele nu se vor mai misca deloc.

8. Care este sistemul de prindere?

Spatarele si tetierele sunt prinse cu cleme de plastic, iar sezuturile cu cleme de metal insa aceste sisteme de prindere nu vor fi vizibile.

9. Design-ul cusaturilor va fi ca pe Configurator?

Pe Configurator este un scaun standard,menit sa va ajute sa alegeti combinatia de materiale si culori.Plasarea materialului si cusaturilor va respecta design-ul original al scaunului,fara sa ii afecteze in vreun fel functionalitatea.

10. Se imbraca si fetele de usi, bord, volan?

Fetele de usi,volan, bord, schimbator de viteze, nu vor fi imbracate in material. In schimb ,puteti achizitiona material extra , pentru a le imbraca la un atelier de retapitare.

11. Cat costa pentru modelul meu de masina?

Pretul nu variaza in functie de masina,ci in functie de materialul ales si numarul de locuri. Dupa ce veti trimite o cerere de oferta, veti fi contactat si va vom oferi informatiile necesare legate de pret.