Citroen C4 Cactus

Noul Citroen C4 Cactus este un model cu un design aparte, mai indraznet si care are parte de elemente inovatoare, toate acestea facandu-l mai diferit fata de ce se gaseste pe piata.
C4 Cactus se remarca in primul rand prin designul exterior deosebit, si anume prin panourile de pe portierele laterale. Denumite Airbumps, acestea sunt din poliuretan termoplastic si au rolul de a proteja caroseria masinii de micile incidente din trafic.
Modelul este disponibil in variantele de echipare Live, Feel si Shine, fiind unul destul de spatios cu o lungime de 4157 mm, o latime de 1729 mm si un portbagaj de 358 litri. Ca si motorizari, noul Cactus se bucura de doua variante pe benzina de 1.2 litri cu 82 CP sau cea de 110 CP si doua motoare diesel de 1.6 litri de 92 sau 100 CP.
Confortul si siguranta sunt asigurate de numeroasele dotari standard sau optionale, printre care putem aminti” directia asistata electric, sistem de monitorizare a presiunii din pneuri, senzori de parcare, stergatoare de parbriz automate, volan reglabil pe inaltime sau detector de apa in motorina.
Desi se remarca prezenta plasticului la nivel de bord si usi, interiorul noului C4 Cactus iese in evidenta prin faptul ca este foarte diferit de celelalte modele de masini de pe piata. Plansa de bord este foarte mult simplificata, scaunele confortabile si spatiul generos.
Interiorul masinii trebuie protejat de micile incidente zilnice si de praful de pe sosele. Asadar, o solutie pot fi husele auto Premium. Acestea asigura tot confortul de care ai nevoie atunci cand calatoresti si chiar iti ofera un plus de personalitate al interiorului masinii.

Leave a Reply