Albert Management este partener al producatorilor de interioare pentru automobile, axati indeosebi pe productia de scaune auto. Astfel a aparut oportunitatea de a concepe huse auto personalizate dupa tipare digitale din materiale de tapiterie originala. Compania Albert Management pune accent pe satisfacerea clientilor, de aceea calitatea materialelor si a manoperei este primordiala, fapt pentru care, fabrica producatoare a investit in aparatura de ultima ora, precum si in tehnologie digitala avansata si taiere laser pentru precizie milimetrica. Doar astfel putem obtine un produs apropiat de perfectiune.

Primul pas este luarea tiparului digital.
Al doilea pas este pregatirea materialului si taierea cu precize a acestuia, dupa care se incepe procesul de coasere.
Cusatura Airbag, extrem de importanta pentru siguranta clientilor nostri.
Brodarea Logo.
Montajul husei.

 

NOU: 6 RATE FARA DOBANDA

Daca sunteti interesat de produsele noastre puteti trimite o cerere de oferta fara a avea obligatia de a achizitiona produsul. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

Abonare Newsletter

Odata cu apasarea butonului Trimite sunteti de acord cu prelucrarea datelor completate de dvs. Pentru mai multe informatii privind prelucrarea datelor puteti citi mai multe in sectiunea termeni si conditii de pe pagina noastra.Totodata, va asiguram  ca in orice moment ne puteti cere ca toate datele despre dvs. sa fie sterse din sistemul nostru.