Huse auto dedicate Peugeot 208

Noul Peugeot 208 este un model futurist ce se impune foarte tare printr-un design deosebit. O masina dedicata in special traficului urban, ce transmite o senzatie de tinerete si energie.

Pretul de pornire in Romania pentru acest model este de aproximativ 14000 euro. Ca si versiuni de motorizare/energie se regasesc trei variante : electric, benzina si diesel, fiind construit pe platforma modulara comunda CMP.

Aceasta platforma este menita sa contribuie la reducerea emisiilor de CO2 si la sporirea confortului si a sigurantei. 

Prin ce mijloace reuseste sa faca acest lucru? Prin reducerea greutatii, imbunatatirea aerodinamicii, diminuarea rezistentei la rulare, optimizarea unitatilor de propulsie, confortul acustic si termic sau prezenta numeroaselor sisteme de asistenta.

Disponibil si in varianta 100% electrica, e-208, ofera o experienta inedita. Cu aceasta varianta te poti bucura de trei moduri de condus ( Eco, Normal, Sport ) , de cel mai buc confort termic de pe piata , de un mecanism de rulare imbunatatit, de o autonomie de pana la 340 km si o garantie de 8 ani sau 160 000 km. 

Pe langa versiunea electrica, reamintim cele doua optiuni : benzina in trei motoare disponibile ( PureTech 75 S&S BVM5 , PureTech 100 S&S BVM6 say EAT8 si PureTech 130 S&S EAT8) si diesel cu un singur tip de motor BlueHDi 100 S&S BVM6.

Propunerea noastra de astazi pentru noul Peugeot 208, este echiparea cu huse auto dedicate Peugeot 208. Este vorba de o varianta textila, menita sa pastreze aspectul tapiteriei originale in timp ce o si protejeaza. Vorbim de Colectia Classic, materiale textile rezistente si usor de intretinut. 

Dar nu ne vom opri la Colectia Classic. iti vei putea alege ce combinatie de materiale si culori doresti tu. De la materialul textil combinat chiar si cu piele si pana la Alcantara in diferite variante de cusaturi, vei putea avea un set de huse auto personalizate exact asa cum iti doresti.

Aceste huse auto dedicate peugeot 208 sunt realizate cu o precizie milimetrica, astfel incat ofera senzatia de scaun original si nicidecum de husa. 

Vei avea parte de:

  • ✔️5 ani garantie pentru orice defect de uzura
  • ✔️certificare TUV airbag
  • ✔️posibilitate de personalizare in diferite optiuni

Pentru a fi la curent cu toate noutatile, te asteptam pe pagina noastra de Facebook ( Click Aici ) sau pe cea de Instagram ( Click Aici ).