Huse auto pentru Audi Q7, 2015

Noul Audi Q7 este un model complet diferit de generatia anterioara, fiind o masina bazata pe platforma MLB, prima de acest gen din cadrul gamei Audi. Este o masina care se doreste a fi mult mai dinamica, mai eficienta si mult superioara fata de modelul anterior.
Se poate remarca pe partea frontal o grila tridimensionala care este comuna generatiilor noi de modele din gama Q, model care se ragaseste la varianta anterioara. Audi Q7 are faruri cu tehnologie full LED, iar in partea frontal are echipare cu senzori de distanta si control adaptiv.
Motorul 3.0 TDI ofera o putere maxima de 272 de cai si un cuplu motor maxim de 600 Newton metri. Cu ajutorul transmisiei automate cu 8 rapoarte si a sistemului de tractiune integrate Quattro, noul Q7 atinge 100 km/h cu start de pe loc in 6,5 secunde si maxim 234 km/h.
Desi pe exterior pare mai mic, interiorul este mult mai spatios decat cel al generatiei anterioare. Designul este unul clasic si simplu, cu o pozitionare a butoanelor ergonomica si cu o imbinare a mai multor tipuri de materiale pe bord.
Pentru ca interiorul sa fie pastrat in cele mai bune conditii si in aceeasi nota eleganta, Albert Premium confectioneaza pentru noile modele Audi Q7 huse auto Premium la comanda, personalizate in functie de dorintele clientului.