Huse auto pentru Golf 7

Huse auto pentru Golf 7

Huse auto pentru Golf 7
‼️ Colectia Classic cu Autotextil Black – 285 euro 5 locuri 
➡️ Pretul este la fel pentru orice masina cu 4/5 locuri.

➡️Iti doresti sa protejezi interiorul masinii si nu ai gasit inca o solutie? Husele Auto Albert pot face asta in cel mai profesional mod.
Pe langa faptul ca pot fi scoase oricand si spalate la masina automata, aceste huse ofera interiorului masinii tale un aspect umitor precum cel al scaunelor originale.
Datorita preciziei milimetrice, nu se va sesiza aspectul de husa in masina.

➡️Intra si tu pe pagina noastra si alege un set de huse auto pentru Golf 7 care se potriveste cel mai bine pentru masina ta.

Vei avea parte de:
✔️posibilitatea personalizarii modelului dorit
✔️5 ani garantie
✔️certificare TUV Airbag

Mai multe imagini si clipuri video cu montaje, gasiti pe pagina noastra de Facebook. Click Aici

Huse auto pentru Golf 7

☎️ Tel : 0742 258 532
⏰Program : L-V : 8.00 – 16.30

Huse auto la comanda pentru Golf 7

#Huse auto la comanda pentru #Golf 7‼️ Colectia Classic cu Autotextil Black – 285 euro 5 locuri ➡️ Pretul este la fel pentru orice masina cu 4/5 locuri. ➡️Iti doresti sa protejezi interiorul masinii si nu ai gasit inca o solutie? Husele Auto Albert pot face asta in cel mai profesional mod.Pe langa faptul ca pot fi scoase oricand si spalate la masina automata, aceste #huse ofera interiorului masinii tale un aspect umitor precum cel al scaunelor originale.Datorita preciziei milimetrice, nu se va sesiza aspectul de husa in masina. ➡️Intra si tu pe pagina noastra si alege combinatia de materiale si culori care se potriveste cel mai bine pentru masina ta:https://husa-auto.ro/configurator/ Vei avea parte de:✔️posibilitatea personalizarii modelului dorit✔️5 ani #garantie✔️certificare TUV #Airbag ☎️ Tel : 0742 258 532⏰Program : L-V : 8.00 – 16.30#huseauto #husegolf7 #husegolf #huseautolacomanda #husepentrugolf

Publicată de Huse Auto Premium pe Miercuri, 4 septembrie 2019