Mazda CX-5 este un SUV de dimensiuni compacte, gandit in special pentru familii, dar care combina aceasta caracteristica si cu performanta, luxul si sportivitatea. Inspirata  din design-ul fratelui mai mic MX5, CX-5 are o infatisare agresiva, parca in contradictoriu cu caracterul ei de masina familista. Capota alungita si conturul cromat al grilei din fata adauga exteriorului o personalitate aparte.

Portbagajul masinii este foarte incapator pentru o calatorie cu familia, avand 506 litri la dispozitie si permite incarcarea foarte usoara a bagajelor voluminoase. Tot in portbagaj gasim o priza de 12v si clapetele de rabatare a banchetei.

Mazda CX-5 are un ampatament de 2700 mm, o garda la sol de 192:17″ / 200: 19″ mm, o lungime de 4550 mm, latime de 1840 mm si o inaltime de 1675 mm.

Confortul pasagerilor din spate este asigurat prin spatiul generos oferit, dar si prin scaunele incalzite ale caror butoane se regasesc pe consola centrala de pe mijlocul banchetei. de asemenea, pe aceasta consola se regasesc si doua porturi USB astfel incat si cei din spate pot incarca telefoanele foarte usor si la indemana.

Controlul, stabilitatea si deplasarea lina sunt asigurate prin prezenta tehnologiei G-Vectoriang Control Plus ce foloseste Skyactiv Vehicle Dynamics. Tractiunea integrala i-Activ iti ofera mai multa incredere pe masura ce accelerezi, virezi sau franezi, iar caroseria Skyactiv iti asigura o calatorie mai silentioasa si mai confortabila.

Afisajul Head Up Display proiectat direct pe parbriz te ajuta sa te concentrezi mai bine la drum si sa nu iti centrezi atentia pe detaliile de navigatie. Aces afisaj iti va proiecta avertismentele privind limita de viteza sau semnele de circulatie.

Ca sisteme de siguranta si securitate vei regasi pe acest model : ABS, EBP, DSC, asistenta la franare in caz de urgenta, airbag-uri frontale si laterale, sistem de asistenta in panta, sistem de monitorizare a unghiului mort si sistem de monitorizare a presiunii din pneuri.

Interiorul masinii trebuie sa fie unul confortabil si cu un aspect placut, astfel incat condusul sa fie o adevarata placere. De asta ne putem ocupa noi. Te ajutam cu mare placere sa iti alegi un set de huse personalizat exact asa cum iti doresti. Vei putea alege de la culori inchise, elegante si pana la culori aprinse, sportive. Totodata husele se pot realiza din materialul in care te simti cel mai bine : textil, piele ecologica sau chiar Alcantara.

Configuratorul online te va ajuta sa alegi un design potrivit.

collection: EXCLUSIVE

material1: LEATHER LOOK  camel 2

material2: LEATHER LOOK PERFO camel 2

material3: LEATHER LOOK camel 2