Modelul Nissan Note

Noul Nissan Note are un aspect sportiv datorita liniilor ce contureaza exteriorul. Atat capota cat si partea laterala au parte de linii foarte bine evidentiate. Farurile alungite unite cu grila frontala ii ofera modelului un aspect mai deosebit.
 
Ca si variante de motorizari, Note dispune de motor de 1.2 litri de 80 CP Stop/Start pe benzina, de 1.2 litri DIG-S Stop/Start cu o cutie manuala pe benzina cu o putere de 72 CP si 147 Nm, de 1.5 dCI Stop/Start diesel de 66 CP.
 
Nivelele de echipare dosponibile pentru acest model sunt VISIA, ACENTA, Connect sau Tekha. Printre dotarile si sistemele de care Nissan Note se bucura, se numara si oglinzile laterale actionate electric, bluetooth pe volan, Cruise Control pe volan, sistem ESP, Brake Assist, volan reglabil pe inaltime, sistem de monitorizare a presiunii din pneuri sau sistem Nissan Connect.
 
Pentru un plus de personalitate al masinii, va recomandam sa alegeti un set de huse auto Premium la comanda, realizate dupa cele mai mici detalii ale tapiteriei originale.