Noul Audi A4 2016-2017

Noul Audi A4– sub capota acestui model de masina este motorul de 3 litri Diesel de 272 cap putere.
Este o masina confortabila, silentioasa cu un interior foarte bine facut.
Avem o noua grila pe partea frontala care seamana cu cea de pe Q7, latita cu 8 cm si ingustata , faruri Led Audi Matrix care sunt evident optionale. Poti sa comanzi si standard, care vin cu xenon. De remarcat e faptul ca proiectoarele au disparut, au fost inlocuite cu 2 senzori,cate unul pe fiecare parte.
Stopurile nu mai sunt dintr-o singura bucata ci au o forma mai ascutita.
Portbagajul este foarte mare cu o deschizatura foarte mare si spatiu pentru baterie si probabil chit de pana.
Spatiul este foarte generos, se sta foarte confortabil. Regasim ca si comenzi clima si incalzirea in scaune, gasim si o cotiera foarte interesanta.
Masina de prezentare vine cu toate tehnologiile posibile la bord de navigatie desteapta, stie sa conduca singura pana la 12 km/ h.
La momentul lansării în România, Audi A4 a fost oferit alături de două motorizări alimentate cu benzină și patru diesel-uri. Aproape fiecare dintre acestea este oferit atât în variantă cu transmisie manuală, cât și în variantă cu transmisie automată, singurele excepții fiind diesel-urile de top, de 218 și 272 CP, care sunt oferite exclusiv cu transmisie automată. Sistemul de tracțiune integrală quattro este oferit doar în compania motorizării 2.0 TDI de 190 CP și a unității V6 TDI de 3.0 litri și 272 CP, în ambele cazuri fiind echipată în standard o transmisie automată.
Pentru acest model de masina, huse auto Premium va pune la dispozitie huse realizate pe comanda , pe acest tip de scaune. Este vorba de huse au un aspect final de retapitare, astfel incat nu se sesizeaza prezenta unor huse pe scaune. Sunt realizate conform tiparului original, respectand chiar si design-ul cusaturilor. Gama de materiale folosite este foarte varianta, reusind sa satisfaca chiar si cele mai pretentioase gusturi.
Mai jos puteti vizualiza o serie de imagini cu huse instalate in interiorul unui Audi A4 model 2016-2017 cu scaune normale.