Siguranta declansarii airbag-urilor

Husele auto Albert au fost concepute avand in vedere utilizarea acestora in conditii de siguranta, de aceea detin garantia declansarii airbag-urilor prin certificate germane TUV SUD. Declansarea airbag-urilor a fost testata in conditii extreme la temperaturi de -35 grade C si 85 grade C (test SAB), in laboratoare independente TUV. Astfel a fost demonstrat ca airbag-ul lateral se deschide complet in 14 milisecunde (0.014 secunde).

Prin urmare, un scaun acoperit intregral intr-o husa auto Albert intruneste toate cerintele pentru declansarea airbag-ului.Protejati-va viata, alegand cele mai sigure huse pentru masina dumneavoastra.

Vezi cum se declanseaza Airbag-ul.

Test la -35 de grade C

Test la +85 de grade C

 

NOU: 6 RATE FARA DOBANDA

Daca sunteti interesat de produsele noastre puteti trimite o cerere de oferta fara a avea obligatia de a achizitiona produsul. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

Abonare Newsletter

Odata cu apasarea butonului Trimite sunteti de acord cu prelucrarea datelor completate de dvs. Pentru mai multe informatii privind prelucrarea datelor puteti citi mai multe in sectiunea termeni si conditii de pe pagina noastra.Totodata, va asiguram  ca in orice moment ne puteti cere ca toate datele despre dvs. sa fie sterse din sistemul nostru.