Toyota C-HR

Toyota C-HR
Doresti sa iti traiesti viata din plin ? Atunci  uita de condusul obisnuit si descopera cele mai frumoase locuri la volanul noului  Toyota C-HR. Are toate atributele pe care clientii le asteapta de la un model cu aceste dimensiuni, design, caracter practic, confort, performante superioare, beneficiind de tot confortul din lume.
Toyota C-HR este o masina de succes, produsa de catre japonezi, ultima fiind cea mai actuala  in lista. Acest model de masina are o multime de dotari care contribuie la o siguranta de nedescris in timpul condusului.
In exterior, vedem niste jante de 18 cu 10 spite duble, lumini de ghidare cu LED, senzor ploaie, sistem de avertizare la parasirea benzii de rulare si de control al directiei. La faruri reglajul este automat , semnalizatoarele sunt incorporate in oglinzile retrovizoare exterioare, camera video marsarier  care iti ofera siguranta.
Designul din interior cuprinde o gama larga de echipari care permite gasirea unei Toyota C-HR pentru orice tip de personalitate. Interiorul ofera o senzatie perceputa atunci cand lucrurile sunt exact cum iti doresti sa fie : elegante, cu bun gust si de cea mai buna si inalta calitate. In interior ai parte de toate dotarile la care ai visat vreodata, incalzire in scaune, protectie antiblocare pentru geamurile electrice, manere asistenta locuri fata, si multe alte dotari.
Pentru aceasta masina eleganta, noi va propunem un interior unic, personalizat in functie de cum iti doresti. Husele auto Premium sunt alegerea perfecta atunci cand vorbim de protejarea tapiteriei originale, dar si de un design total diferit si unic. Va pune la dispozitie huse realizate la comanda  , pe acest tip de scaune. Este vorba de huse au un aspect final de retapitare, astfel incat nu se sesizeaza prezenta unor huse pe scaune. Sunt realizate conform tiparului original, respectand chiar si design-ul cusaturilor.
Mai jos gasiti o serie de imagini cu huse instalate pe noul model Toyota C-HR.